I onsdagens treningskamp, som er HamKams siste før seriestarten neste uke, møtte de nabo Elverum på Briskeby.

At det er nivåforskjell mellom lagene, er det ikke tvil om, men det ble etter hvert stygge sifre på Briskeby.

Veldig stygge.

Første sjanse

Kampen startet greit for Elverum, som etter ti minutters spill fikk til et skudd i stolpen via en Kamma-forsvarer på stillingen 0-0, men det ble med det.

HamKam styrte det meste av spillet, og fikk sitt første mål på straffe kort tid etterpå.

Til pause sto det «bare» 2–0 til grønntrøyene.

I andre omgang raknet det helt.

I pausen gjorde HamKam noen bytter, som skulle vise seg å bli veldig avgjørende.

Spesielt spissen Pål Kirkevold, skulle vise seg å utgjøre en stor forskjell.

HamKam giret ned og viste virkelig hva slags nivåforskjell det er på lagene.

Mega-smell

To ganger i andre omgang, scoret HamKam tre mål på tre minutter.

I 69. min, 70. min og 72. min, samt 81. min, 83. min og 84. min. Det siste målet ble scoret i det 86. minutt, så kampen ble avsluttet med fire mål på fem minutter.

Det hjalp heller ikke at ved flere av målene var det stygge balltap av Elverum på egen midtbane.